Find din indre High Performer og nå

Stå stærkere til at håndtere de udfordringer, du står over for.

High Performance Coach

Leder du efter en High Performance Coach, der forstår, hvad det kræver at være i stand til at levere på toppen? Så kan du stoppe med at lede. Med en solid baggrund fra en personlig karriere inden for svømning på eliteniveau og mange års erfaring med at arbejde som professionel svømmetræner for nogle af verdens bedste svømmere, er der opbygget en unik kompetence omkring coaching af High-Performance atleter. Derudover med mere end 5 coaching uddannelser og 10+ certificeringer i udvikling samt +1.000 coaching sessioner skaber et stærkt udgangspunkt for vores samtaler.

Jeg hjælper dig med at nå dine mål gennem skræddersyet, personlig og gennemprøvet coaching på øverste niveau. Sammen viser vi, at intet er umuligt.

Anbefalinger

Jeg havde Patrick som coach i et par år, hvilket var nogle af de bedste år, jeg nogensinde har haft i min sport. Selv om han ikke er min træner længere, er han stadig min "gå til person", når jeg kæmper og har været det de seneste seks år!

Josephine Kruse

Tidligere Dansk Junior Rekord indehaver

Patrick har et højt energi-niveau, som får dig til at ønske at gøre mere. Han er god til at finde løsninger sammen med dig, så du kan gå tilbage og levere i din sport

Sofie Madsen

Jeg havde Patrick som cheftræner i Søllerød Svømmeklub fra jeg var 10 til 15 år (2010-2015). I de seks år udviklede jeg min mentale styrke markant, hvilket har været en kæmpe fordel ift. mine konkurrenter. Tilvænningen til det elitære miljø, der var på 1. holdet, var vanskelig i starten, da udfordringerne var store, men Patrick formåede at give mig troen og håndtere disse udfordringer og tage dem i stiv arm.

Alexander Aslak Nørgaard

Dansk Rekord indehaver. EM og VM deltager. Kvalificeret til OL 2021

Jeg har fået coaching-sessioner af Patrick over en periode på 12 måneder. Jeg kæmpede med min motivation og nogle private forhold, som jeg havde brug for for at finde ud af, hvordan jeg skulle håndtere. Det arbejde, jeg har udført sammen med Patrick, har været meget givende.

Peter Rasmussen

Coaching

Vi ved, at vores tanker er vigtige for kvaliteten af vores liv og sundhed.​

Find din puls

Få resultater og bliv inspireret. Vi finder din puls.

Bliv udfordret

Find ud af mere om dig selv. Jeg sørger altid for, at du kommer sikkert tilbage til land.

Få mere ud af din coach

Et valg til at lykkes

High Performance Resultater 

JEG BRUGER TEKNIKER, DER ER BASERET PÅ AKADEMISK FORSKNING I PSYKOLOGI, LEDERSKAB, SPORT OG PRAKTISK VIDEN. 

Jeg tilbyder et stort udvalg af forskellige typer psykometriske værktøjer, der understøtter din udviklingsproces.

Start i dag

Når du arbejder sammen med mig, handler det om at finde dine udfordringer, problemer og hvad der motiverer dig, for at udvikles og være i stand til at tage nogle beslutninger for den næste retning, der er nødvendig i dit liv og i din sport eller business. Alt fokus vil være på dig. Tøv ikke med at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål.