Hvem er jeg

Mit navn er Patrick Sackner Christensen. Jeg har de sidste 10 år arbejdet med udvikling af mennesker inden for High performance mindset og tror på, at gode resultater kommer gennem empowerment og motivation. I 2014 startede jeg mit eget firma Sackner Consulting, og samtidig begyndte jeg også at arbejde mere uafhængigt med sportsudøvere.

Jeg har været en professionel cheftræner i svøming i 6 år, med ansvar for 1200 medlemmer – hvor jeg skabte nogle af de bedste svømmere i Danmark og de mest talentfulde i Europa. Jeg har selv været på ungdoms- og juniorholdet i svømning, en del af en patruljeenhed i National Guard, Cyklet, kørt triathlon og dyrket en del kampsport bl.a. thaiboxing for blot at nævne noget af det.

Jeg er højt uddannet i sport via Dansk Idræts Forbund i Ledelse, pædagogik, psykologi, anatomi, skadeforebyggelse, teknisk træning, doping, ernæring, fysiologi, træning og aldersrelateret træning.

Derudover har jeg en ICF-certificering i sportscoaching og er også certificeret i kropssprog, NLP og typologier. Jeg har en bachelor i ledelse og en master i Professionel Kommunikation.

Ring til mig på skype via sportsmanship.dk på telefon +45 60209335 eller skriv mig en E-mail